2014. június 29., vasárnap



      
Na szóval! A 457 oldalmegtekintéssel ezelőtt beígért 1000. látogatás alkalmából: képek, gifek, egy rövid jelenet, és felfrissített Szereplők oldal :)

(Figyelem!
A képek között találhatók félmeztelen férfiak, ha valaki akad az ellenkező nemből, hát elnézést.
Emellett most nem fogom vissza magam, ahogy a történetbe sem, ezért találtok egy két olyan képet is.)


Szóval a képek/gifek:

Hach: 


 

            

Max:

  


                                             


Ana: 

    

 

Kellyn:

            


 

Dylan:

 

 

Clarissa:
 

Christopher: 

  

Loren: 

Mike -ről és Lorenről (róla ugyebár gif) azért nincs, mert ezek a képek mind-mind egy kis szituáció a "jövőből". Igyekszem élethőre beleírni majd ezeket a történetbe (a többség már meg is van a fejemben)... szóval egy szó, mint száz: erről a két karakterről nem találtam volna megfelelőt, amit bele tudnék írni. 

Az "olyan" képek: 


Az a lány nem Hach. 

És ő sem Max.




Bizony, bizony szintén beleírom ezeket. És nem hagyhattam ki, de pár már a "második felvonásból" valók. Nem mondom meg, hogy melyik, de gyanítom tudjátok. És ezek között, a képek között van olyan is, ami már megtörtént. (Rajtatok áll, hogy kapcsoljátok valamihez) 

És akkor részlet: 

A lány engem figyel, már mióta. Az arca lapított, fehér bőrét szeplők borítják. Ajkai teltek és picik. Szemeiről pedig messziről ordít, hogy mennyire kékek. A haja vörösesbarna, hosszú, tippem szerint kiengedve a háta közepéig érhet. Nem valami színes az öltözködése: fekete csőszárú farmer, fehér, feliratos felső, tornacipő lófarokba fogott haj. 
Egyedül áll a folyosó végében, egy szekrénynek támaszkodva. Kezeit karba fonta, lábait összezárta. Mikor észreveszi, hogy én is őt nézem, lesüti a tekintetét. (...) Percek telnek el, és még mindig ott áll, én pedig jobb dolgom híján őt nézem. (...) Aztán egyszer csak megjelenik egy fiú. Szikár alkata van, nem túl magas. A haja festett fekete, és "műkócos". A szemei, mintha ki lennének húzva, de lehet, hogy csak sötétek a pillái. Egyáltalán nem izmos, a sötétszürke, ujját ollóval sután levágott trikója lóg rajta. Ő is fekete farmert visel, melynek oldalán ott lóg fehér-fekete kockás kantárja. (...) A lány egyből felkapja a fejét, és nyel egyet. A srác mond neki valamit, majd óvatosan int egyet a fejével... felém. A lány belűről kezdi rágni a száját, majd bólint és ő is mond valamit, majd dörzsölni kezdi a felkarjait. (...) Aztán elindulnak... szintén felém


Először is köszönöm, hogy olvastok. Másodszor nagy hálával tartozom hű olvasómnak, és jó barátnőmnek: Vivinek, aki rengeteget segített a képek gyűjtésében! Szóval... köszi Viviii! :D 

By.: Jázmin 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése